Auto theorie halen Veenendaal? Rijschool SEE

Verkeersinzicht en het anticiperen op wat er in het verkeer gebeurt, dat leer je pas als je op de weg zit. Maar er zijn verkeersregels en situaties waarop je je kunt voorbereiden. Door de theorie te oefenen wordt het rijden veiliger, makkelijker én leuker! Bovendien is dit de ultieme voorbereiding om je auto theorie te halen. Je krijgt namelijk ook nog eens 50 oefenexamens!

Rijschool SEE werkt met het CBR theorie-examen van iTheorie.nl

iTheorie, op een leuke (digitale!) manier je auto theorie halen

iTheorie is een complete digitale opleiding waarmee je alle benodigde theoretische kennis over het verkeer, op een overzichtelijke manier doorloopt en eigen maakt. Aan de hand van een heldere uitleg en duidelijke afbeeldingen en illustraties worden situaties geschetst en krijg je steeds meer inzicht in jouw rol als automobilist.

Ieder hoofdstuk wordt afgerond met een aantal controlevragen, een ‘overhoring’. Zo krijg je inzicht in de punten die nog lastig voor je zijn én kun je zien wat je al goed onder de knie hebt.

Om je goed voor te bereiden op het theorie-examen, krijg je maar liefst 50 examens om mee te oefenen. Dat is pas een goede voorbereiding!

Autotheorie Veenendaal - Rijschool SEE

iTheorie met korting

Wil je je theorie gaan leren met iTheorie? Voor €45,- (ipv €69,95) kun je toegang krijgen tot alle lessen, examens en het complete digitale ’theorieboek’.

De kortingscode vraag je aan via Rijschool SEE.

Alleen leren wat nuttig is

iTheorie is een slim systeem, dat kijkt naar je studieresultaten. Op basis daarvan wordt telkens een advies uitgebracht over welk onderdeel je het beste kunt gaan leren. Zo krijg je steeds stof aangeboden die je weer een stapje verder helpt en blijf je niet onnodig in onderwerpen hangen die je eigenlijk al kent.

Voordelen van iTheorie

 • actuele opleiding; de digitale leermiddelen worden dagelijks bijgewerkt
 • persoonlijk studieadvies op basis van je eigen resultaten
 • ook mogelijk als je dyslexie hebt
 • mogelijkheden om je theorie-examen met meer tijd af te leggen

Tip! Start met je theorie

Voordat je begint met lessen is het verstandig om je theorie al gehaald te hebben, of in elk geval een eind op weg te zijn met je theorie. Het lest niet alleen prettiger als je al het een en ander weet over het verkeer, je hebt je theorie certificaat ook nodig om praktijkexamen te mogen doen.

 • Het praktijkexamen voor je rijbewijs kan pas worden aangevraagd als je jouw theoriecertificaat behaald hebt.
 • Als je lekker gaat met je rijlessen dan moet je eventueel stoppen om je theorie nog te halen, super zonde!
 • Je leert de theorie aan de praktijk te koppelen tijdens je rijlessen. Andersom is het ook zo dat je wat je in de praktijk meemaakt later in de digitale lessen zult tegenkomen waardoor je deze theorie veel beter zult begrijpen.
 • Wanneer je rijlessen neemt bij Rijschool SEE in Veenendaal, dan kun je korting krijgen op iTheorie!

Wat kun je verwachten op je theorie-examen?

Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen, die verdeeld zijn over drie categorieën: gevaarherkenning, verkeerskennis en verkeersinzicht. Je moet van elk onderdeel een aantal vragen goed hebben, namelijk:

 • 25 vragen gevaarherkenning, waarvan je minimaal 13 goed moet hebben
 • 12 vragen verkeerskennis, hiervan moet je er minimaal 10 goed hebben
 • 28 vragen verkeersinzicht, hiervan moet je er minimaal 25 goed hebben

Heb je extra hulp nodig om je auto theorie te halen?
Geen probleem. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we je het beste kunnen helpen.