Over Rijschool SEE

Rijschool SEE in Veenendaal is een persoonlijke en professionele rijschool, opgericht door Enisa Avdic.

SEE leidt veel jonge automobilisten op en weet hoe belangrijk het is om op een rustige manier vertrouwd te raken met de auto en het verkeer. Bij Rijschool SEE in Veenendaal heb je een vaste instructeur, die je aan de hand van een bewezen lesmethode snel en veilig klaarstoomt om deel te nemen aan het verkeer.

Mijn naam is Enisa, eigenaar en rijinstructeur bij SEE

“Ik vind het super belangrijk dat je je rijbewijs op een relaxte manier kunt halen. Daarom zorg ik voor een ontspannen sfeer in de auto. Hierdoor kun jij je goed focussen en haal je alles uit je rijles. Vind je iets spannend of heeft een bepaald onderwerp extra uitleg of aandacht nodig? Dan geef ik dat met alle plezier. Ik zie het als mijn taak om jou een toffe rijleservaring te geven waar je met een goed gevoel op terugkijkt.”

Rijschool SEE Veenendaal - Autorijschool Veenendaal

Visie

Een voorwaarde om goed te kunnen leren is het creëren van een veilige, prettige omgeving. Dat is iets wat ik binnen mijn rijschool iedere dag opnieuw voor ogen houd. Daarnaast vind ik het belangrijk om bij te blijven in mijn vak als rijinstructeur. Om altijd up-to-date te zijn volg ik iedere vijf jaar een bijscholingstraject. Zo kan ik mijn leerlingen de beste kwaliteit garanderen en opleiden tot veilige weggebruikers.

Omdat milieuaspecten een steeds belangrijkere rol spelen in ons dagelijks leven en in de keuzes die we maken, besteden we hier in de lessen extra aandacht aan wanneer dit onderwerp van toepassing is. Ook dít hoort bij autorijden!

Missie

Het is mijn missie om mijn leerlingen op een fijne, ontspannen manier op te leiden tot goede chauffeurs, en daarmee mijn steentje bij te dragen aan de verkeersveiligheid.

“Ik vind het fantastisch om iemand iets mee te geven waar diegene het hele leven lang plezier van zal hebben!”

Helder stappenplan: je weet precies waar je aan toe bent

Bij autorijschool SEE wordt gewerkt met een glashelder stappenplan:

  1. Theorie halen, liefst voor dat je met praktijklessen begint (je theoriecertificaat is 18 maanden geldig)
  2. Gezondheidsverklaring invullen op de website van het CBR
  3. Je gaat autorijlessen volgen (‘praktijklessen’)
  4. Je machtigt Rijschool SEE om het praktijkexamen voor je te kunnen reserveren bij het CBR
  5. Je gaat het praktijkexamen dóen! Benieuwd hoe het examen afgenomen wordt? Bekijk hieronder het filmpje!

Bijscholing voor rijinstructeurs bij de beste verkeersopleiding van Nederland

Ik kies er bewust voor om mij bij te laten scholen bij De Verkeersacademie. De badge die je krijgt na het volgen van de opleiding staat voor vakmanschap, deskundigheid en kwaliteit. Het is voor mij belangrijk om de kwaliteit van mijn lessen super hoog te houden. Hierdoor verhoog ik de slagingspercentages aanzienlijk en dat is natuurlijk niet alleen voor mijn leerlingen fijn, daar word ik ook blij van!

Voor meer informatie kijk je op de website van De Verkeersacademi.

Rijlessen bij rijschool SEE, Veenendaal

Mag je binnenkort gaan lessen of heb je al een aantal lessen gehad en wil je je kennis opfrissen? Ik sta voor je klaar!

Ga direct naar: